Outdoor vakantie boeken
Image default
Woning en Tuin

Een houtskelet aanbouw laat je realiseren door deze specialisten

EB-bouw, een aannemersbedrijf uit Deurne, maakt onder meer gebruik van houtskeletbouw voor de realisatie van jouw aanbouw. Dit is de meest optimale bouwmethode om zulke projecten aan te pakken. Hierbij maken ze gebruik van een houten constructie, welke helemaal is aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Deze manier van bouwen biedt vele voordelen ten opzichte van de traditionele bouwmethodes. Het heeft namelijk een kortere bouwtijd, waardoor je snel een energiezuinigere woning creëert. Verder is deze bouwmethode ook nog eens zeer voordelig in vergelijking met de traditionele methodes. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Creëer extra ruimte in je woning

Als je jouw woning wilt uitbreiden met extra ruimte, bijvoorbeeld om een garage te realiseren, dan is houtskeletbouw een uitstekende methode om de aanbouw te realiseren. De specialisten van EB-bouw uit Deurne passen het eindresultaat volledig aan jouw wensen aan. De constructies worden veelal prefab opgeleverd, zodat de monteurs in een korte tijd een water- en winddichte constructie opbouwen. In sommige gevallen wordt de aanbouw ter plekke gecreëerd. Om uw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen, gaan de specialisten graag samen met jou in gesprek. Zo weet je zeker dat het eindresultaat aan je wensen en eisen voldoet.

Bespaar kosten en verbeter het milieu

Bij deze specialisten heb je ook de mogelijkheid om de houtskeletbouw te combineren met vlasisolatie, waardoor je een duurzame aanbouw laat realiseren. Hout en vlas isoleren geluid en warmte, zodat je in de wintermaanden op een energiezuinigere manier de woning verwarmt. Doordat je minder brandstof gebruikt, draag jij ook een steentje bij aan de verbetering van het milieu. Hout is daarnaast een erg voordelig materiaal om te gebruiken in je aanbouw. Hierdoor bespaar je ook nog eens veel kosten. Die kun je weer gebruiken om kunststofkozijnen te laten plaatsen, zodat de isolatie helemaal goed geregeld is.

Vraag een offerte aan voor een aanbouw

Heb je interesse in houtskeletbouw om de aanbouw te realiseren? Dan helpen de specialisten van dit aannemersbedrijf jou graag verder. Wil je meer informatie? Neem dan gerust eens contact op met de specialisten via de contactgegevens op de website of vraag een offerte aan.

http://www.eb-bouw.nl/