Outdoor vakantie boeken
Image default
Verbouwen

Creëer een moderne leuk met aluminium deuren

Bij IDA stel je aluminium deuren geheel naar eigen smaak samen. Zo creëer je de perfecte look die bij jouw interieur past. Denk hierbij aan een klassieke, moderne of industriële stijl. Zo is de deur van aluminium met glas niet meer weg te denken in deze tijd. Maar ook is het mogelijk om aluminium deuren te ontwerpen aan de hand van felle kleuren of poederlak. Met aluminium deuren creëer je ook nog eens een ruimtelijk effect. Zo zorg je voor een goede lichtinval waardoor de ruimte groter oogt. Het voordeel van het materiaal aluminium is dat het lichter is dan staal. Het is dus nooit moeilijk om je deur te openen. Sterker nog, de deuren openen zo licht als een veertje.

Aluminium: het alternatief van stalen taatsdeuren

Met stalen taatsdeuren zorg je voor een unieke en trendy uitstraling. Deze specialist bied een alternatief op stalen deuren. Dit komt doordat alleen met het materiaal aluminium werken. Het voordeel van dit materiaal is dat het erg licht in beweging is. Je kunt je deur dus altijd gemakkelijk open en dicht doen zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Je kiest uit stalen taatsdeuren met of zonder aanslag. Met aanslag betekent de deur kunnen openen in een richting. Zonder aanslag betekent dat je de deur kan openen in twee richtingen.

Kies uit een breed assortiment aan deuren

Bij IDA ontwerp je je eigen deur geheel op maat, kleur en stijl. Of het nu gaat of stalen taatsdeuren of aluminium deuren: deze specialist zorgt voor een geweldige look door middel van een op maat gemaakte deur. Wil je een ruimtelijk effect? Neem dan het advies aan van deze specialist om gebruik te maken van glaspartijen of onderverdelingen. Bezoek de website voor meer informatie en laat je deur ontwerpen door echte vakkundige specialisten.