Outdoor vakantie boeken
Image default
Verbouwen

Met een BIM specialist weet u waar u financieel aan toe bent

U kunt een nog zo creatieve geest hebben, zonder de juiste calculatie zal uw bouwproject geen succes worden. De calculatie vormt de financiële raming van het project. Alhoewel deze nooit tot op de euro exact kan kloppen, is het belangrijk dat er tijdens de uitvoering van het project geen grote verschillen zullen optreden. Dit kan namelijk forse gevolgen hebben. Wilt u een nauwkeurige calculatie laten maken? Schakelt u dan de in Zaandam gevestigde BIM specialist, Ingenieursbureau List in.

Een partner die de tijd voor u neemt

Bij dit ingenieursbureau wordt u als persoon behandeld. Dit betekent dat er een totaalpakket wordt geboden en het traject begint met een uitgebreide kennismaking, projectbespreking en een gepaste advisering op maat. De BIM specialist kan worden ingeschakeld voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Bij het maken van bouwtekeningen en constructieberekeningen gaat men uiterst zorgvuldig te werk. Omdat het bureau BIM specialist is en er met het creëren van een virtueel 3D-model maximaal inzicht wordt gecreëerd, zullen de faalkosten zo laag mogelijk blijven. 

Calculaties op basis van een BIM-model

In het verleden kwamen berekeningen door ingenieursbedrijven middels 3D-tekeningen tot stand. Ook het doel van het 3D-tekenen was het voorkomen van fouten in het werk. Echter is een tekening zelf een stuk foutgevoeliger dan een middels software gegenereerd model. BIM-modelleren krijgt zodoende steeds meer de overhand. Een BIM specialist brengt geometrie en overige informatie samen. Deze twee centrale aspecten worden aan elkaar gekoppeld om het project in goede banen te leiden.

Ingenieurs met tientallen jaren ervaring

Ingenieursbureau List heeft jarenlange ervaring en werkt samen met zowel particulieren als aannemers en architecten. Als BIM specialist kan dit kantoor u dus altijd van dienst zijn. De medewerkers beschikken elk over een eigen specialisatie en zodoende zijn er veel disciplines onder één dak samengebracht. Zo wordt er veel meer geboden dan enkel rapporten. Het bureau heeft een trouwe en alsmaar groeiende klantenkring. Neem contact op en wie weet behoort u binnenkort tot deze kring.

https://www.bureaulist.nl/