Outdoor vakantie boeken
Image default
Verbouwen

Isolatiemateriaal op maat snijden met een polystyreensnijder

Met behulp van een polystyreensnijder kun je eenvoudig platen van tempex, polystyreen, schuimplaat en ander isolatiemateriaal op maat snijden. Dit gereedschap is dan ook onmisbaar bij een isolatieklus. Standaard platen passen immers niet overal en je wilt er wel voor zorgen dat alles goed geïsoleerd is. Met een polystyreensnijder van goede kwaliteit heb je de isolatieplaten in een handomdraai op maat gesneden. Ook gaat een goede snijder lang mee, waardoor je er nog jaren profijt van hebt. Zeker als je ook besluit om reservemessen erbij te bestellen. Dan hoef je niet de complete polystyreensnijder te vervangen als deze bot wordt, maar kun je gewoon de messen vervangen.

Vloeren, wanden en meubels beschermen met afdekplastic

Wanneer je een afbouwklus hebt waarbij niet alleen geïsoleerd wordt, maar ook meteen gestuct en geschilderd, heb je naast een polystyreensnijder ook ander gereedschap en materialen nodig. Denk bijvoorbeeld ook aan afdekplastic. Met dit plastic kun je vloeren en wanden beschermen tegen verfspatten en beschadigingen. Ook kun je er grote, zware meubelstukken mee afdekken, zodat je deze niet hoeft te verplaatsen. Mits ze niet in de weg staan natuurlijk, want dan kun je er niet omheen. Ook waar het om afdekplastic gaat, wil je natuurlijk materiaal van goede kwaliteit. Alleen dan zijn vloeren, wanden en meubels goed beschermd.

Vind alles voor jouw klus in deze webshop

Of je nu afdekplastic nodig hebt, een polystyreensnijder zoekt of ander materiaal en gereedschap wilt kopen – bij AfbouwOnline vind je zeker wat je zoekt. Deze webshop heeft uiteenlopende afbouwmaterialen en gereedschappen in het assortiment. Hierdoor kun je alles voor je klus in één webshop bestellen. Dat is wel zo gemakkelijk en bovendien voordelig. Als je voor minimaal € 100,- bestelt, wordt alles namelijk kosteloos verzonden. Zo hoef je niet de deur uit om gereedschap en materialen te kopen én betaal je geen verzendkosten.