Outdoor vakantie boeken
Image default
Verbouwen

Wilt u graag een gietvloer in de badkamer?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw badkamer? Dan zou een gietvloer wel eens de perfecte oplossing kunnen zijn. Een gietvloer kunt u namelijk eenvoudig zelf aanleggen en deze vloer heeft vele voordelen voor uw badkamer. Maar wat is een PU gietvloer precies en waarom is dit zo’n verstandige keuze voor een badkamervloer?

Wat is een PU gietvloer?

Kiest u voor een gietvloer voor uw badkamer, dan heeft u de keuze uit twee soorten gietvloeren. Zo kunt u kiezen voor een epoxy of een PU gietvloer. Een PU gietvloer is gemaakt van de kunststof polyurethaan. Dit materiaal is erg sterk en elastisch. Dit betekent dat u de vloer gemakkelijk kunt aanbrengen en er zullen ook geen scheuren in de vloer ontstaan.

Ga voor een vloeistofdichte vloer in uw badkamer

In een badkamer is er sprake van een extreme vochtbelasting. U maakt hier immers gebruik van de kraan, de wc, de douche en eventueel het bad. Het is hierdoor aan te raden om de vloeren en wanden van uw badkamer op te bouwen uit watervaste materialen. Een gietvloer vormt een waterdichte afwerking en is hierdoor een ideale vloer voor een badkamer.

Leg de PU gietvloer eenvoudig zelf aan met de juiste producten

Een groot voordeel van een PU gietvloer is dat u het volledig zelf kunt aanleggen. U heeft hiervoor geen professional nodig. Alleen de juiste materialen. Bespaar veel geld door het zelf aan te leggen. Decochip is een erkend en zeer ervaren bedrijf in vloerafwerking. U kunt in de webshop van deze specialist alle nodige materialen van hoogwaardige kwaliteit vinden voor een lage prijs. Kies voor een epoxy of PU gietvloer. Geef zelf de gewenste hoeveelheid vierkante meter aan, zodat u nooit meer betaalt dan dat er nodig is. De producten zullen zo snel mogelijk u bij thuis afgeleverd worden met de nodige instructies. Zo kunt u snel genieten van een nieuwe gietvloer in uw badkamer.