Outdoor vakantie boeken
Image default
Woning en Tuin

Een boomstamtafel op maat van teakhout in je woning of bedrijfspand in regio Arnhem

Een boomstamtafel is een vaak grote eettafel die uit een over de lengte doorgesneden boom lijkt te bestaan. De lange dikke plank is soms inderdaad gemaakt van massief hout en andere keren is deze samengesteld uit aan elkaar gelijmde houtstukken. Het meest karakteriserende kenmerk van een boomstamtafel zijn de zijkanten. Daar is namelijk alleen de schors van verwijderd waardoor de natuurlijke vormen van de boom te zien blijven. Hierdoor is geen boomstamtafel hetzelfde en schaf je bij de aankoop van een dergelijke tafel niet alleen een schitterende, maar ook een unieke tafel aan. Teakhout is één van de veelgebruikte houtsoorten als je een boomstamtafel op maat wilt laten maken bij Interieur Wood te Geldermalsen, voor in je woning of bedrijfspand in bijvoorbeeld regio Arnhem.

Teakhout blijft werken

De reden waarom sommige mensen gek zijn van teakhout en voor een boomstamtafel op maat van deze houtsoort voor hun woning of bedrijfspand in bijvoorbeeld Arnhem kiezen, is omdat teakhout blijft werken. En dat blijft het doen zo lang als je de tafel gebruikt. Jouw teakhouten tafel verandert met jouw woning mee en op den duur kunnen er kleine scheurtjes in het blad opduiken. Hoe jouw teakhouten boomstamtafel op maat exact verandert, is afhankelijk van de temperatuur en de vochtigheidsgraad in je woning of bedrijfspand in bijvoorbeeld Arnhem. Je schaft een teakhouten boomstamtafel aan voor het leven. Een dergelijke tafel krijgt een karakteristiek en uniek uiterlijk dat door geen andere houtsoort kan worden geëvenaard.

Ga langs bij dé specialist voor jouw nieuwe tafel

Wil je liever een boomstamtafel op maat voor jouw woning of bedrijfspand in regio Arnhem die gemaakt is van eikenhout? Ook dat is een zeer goede keuze en ook daarvoor kun je terecht bij dé specialist Interieur Wood te Geldermalsen. Beide soorten tafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en uitvoeringen. Ga gerust eens langs of bezoek de webshop en ontdek de mogelijkheden.

https://interieurwood.nl/