Outdoor vakantie boeken
Image default
Woning en Tuin

Hoeveel vulmateriaal moet u voor een zitzak kopen?

U wilt het vulmateriaal van een zitzak vervangen door nieuw materiaal. Dit is zeker een goed idee. In de meeste gevallen gaat de buitenzijde van een zitzak aanzienlijk langer mee dan de vulling. Het is dan niet nodig om een compleet nieuwe zitzak te kopen. U kunt ook het vulmateriaal voor de zitzak kopen en het materiaal zelf vervangen. Wel kan het lastig zijn om goed in te schatten hoeveel u nodig heeft. Hiervoor is het goed om te kijken naar het formaat van de zitzak. In bepaalde gevallen staat op een label aangeven hoeveel vulling er in de zitzak zit, maar dit is niet altijd het geval.

Welke vulling voor de zitzak kiest u?

Er zijn veel verschillende soorten vulmateriaal voor de zitzak te verkrijgen. Bepaalde soorten zijn relatief groot van formaat, terwijl andere varianten juist klein zijn. In het beste geval kiest u voor grijze +++ EPS parels, welke u online kunt bestellen bij EPS Parelshop. Deze kleine korrels zijn een milieuvriendelijke keuze, gaan lang mee en vormen zich naar uw lichaam. Hierdoor ervaart u een hoog comfort, wanneer u gebruik maakt van de zitzak. Heeft u een relatief grote zitzak, zoals de welbekende Fatboy? Dan is het goed om te weten dat hierin ongeveer 350 liter EPS vulmateriaal in gaat.

Bestel de juiste hoeveelheid vulling

U kunt de grijze +++ EPS parels bij EPS Parelshop online bestellen in meerdere hoeveelheden. Bestel bijvoorbeeld 100, 200, 333, 400 of 500 liter tegen een aantrekkelijke prijs. U heeft altijd de zekerheid van een maximale kwaliteit, wanneer u de EPS parels bestelt bij deze ervaren onderneming. Vanzelfsprekend krijgt u het vulmateriaal voor uw zitzak geleverd aan het gewenste adres. Weet u niet zeker hoeveel vulling nodig heeft? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met deze partij voor meer informatie of een persoonlijk advies.