Outdoor vakantie boeken
Image default
Woning en Tuin

Houten wandplank met leren dragers voor de kinderkamer

Iedere kinderkamer heeft opbergruimte nodig voor kleding, speelgoed en meer. Een leuke manier om spullen op te bergen zonder ze achter een deur te verstoppen, is het met behulp van een houten wandplank voor de kinderkamer. Zo heb je extra opslagruimte voor items die er leuk uitzien en tegelijkertijd ook als decoratie kunnen dienen. Hierbij kun je denken aan de favoriete boeken van je kind, een leuke knuffel of een fotolijst met een familiefoto. Bij deHoutbarshop vind je een houten wandplank voor de kinderkamer met leren dragers. Deze prachtige plank is een echte toevoeging aan het interieur.

Ophangen aan leren dragers

De houten wandplank voor de kinderkamer is ontzettend makkelijk op te hangen dankzij de leren dragers. De dragers bevestig je allebei aan de muur met behulp van een schroef. Zorg ervoor dat je de juiste afstand tussen beide dragers berekent, zodat de houten plank er perfect tussen past. De leren dragers zorgen er niet alleen voor dat de plank snel hangt, maar ze zorgen ook voor een stoere uitstraling in de kamer. Waar het hout voor sfeer in de kinderkamer zorgt, zorgt het leer juist voor een rauwere, stoere look. De wandplank hangt stevig en je kunt er verschillende items op kwijt.

Kies voor een product van eerlijk gekapt hout

Wanneer je bij deHoutbarshop bestelt, weet je zeker dat je eerlijk gekapt en duurzaam geproduceerd hout koopt. Het bedrijf onderneemt verantwoord met respect voor mens en milieu. Zo is het hout voor zover mogelijk uit Nederland afkomstig, waardoor de plaatselijke economie ook gestimuleerd wordt. Wanneer dit niet gaat, komt het hout veelal uit andere Europese landen. Al het hout komt van eerlijke kap, waardoor je met een gerust hart een bestelling bij de webshop plaatst. Naast de houten wandplank voor de kinderkamer met leren dragers, kun je ook kiezen voor een maatwerkwandplank die geheel past bij jouw wensen. Ontdek de mogelijkheden!

https://www.dehoutbarshop.nl/