Outdoor vakantie boeken
Woning en Tuin

Milieuvriendelijke houten gevelbekleding

Wilt u uw woning een natuurlijkere uitstraling geven? Dat kan! Met houten gevelbekleding zorgt u voor een natuurlijkere, warme look. Het hout is bovendien een milieuvriendelijke oplossing voor gevelbekleding. Zeker als u voor het hout van Platowood kiest. Bij de productie van de houten gevelbekleding van dit bedrijf komt namelijk minder CO2 vrij dan dat het hout opneemt wanneer het op uw gevel bevestigd is. U doet dus zowel uzelf als het milieu een plezier wanneer u voor dit soort gevelbekleding kiest.

Onderhoudsarm hout met een lange levensduur

Het hout van Platowood is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van uitstekende kwaliteit. Hierdoor gaat het jaren mee en heeft u er weinig tot geen onderhoud aan. U geniet dus nog lange tijd van een prachtige gevel zonder dat u hier iets aan hoeft te doen. Daarnaast heeft het hout van deze aanbieder een hoge isolatiewaarde. Het zorgt dus niet alleen aan de buitenkant van uw pand voor een mooie, natuurlijk look, maar het helpt u ook meteen om energiekosten te besparen.

Verschillende duurzame houtsoorten

U heeft bij Platowood de keuze uit verschillende houtsoorten, waardoor u zeker houten gevelbekleding vindt die aan al uw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan populierenhout, een goudkleurige houdsoort die zacht aanvoelt. Of kies voor vurenhout, een prachtige houdsoort met noesten. Welke houtsoort u ook kiest; u bent er bij Platowood zeker van dat deze duurzaam is en van uitstekende kwaliteit.

Neem contact op met deze expert

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die dit bedrijf u biedt op het gebied van houten gevelbekleding? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van het bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voorzien u waar nodig van advies. Uiteraard kunnen ze ook al uw vragen beantwoorden, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

https://www.platowood.nl/