Outdoor vakantie boeken
Image default
Woning en Tuin

Ontdek de mogelijkheden van een Belgisch hardsteen vloer in huis

Ga voor de prachtigste tegels van Belgisch hardsteen voor een unieke vloer in uw woning. Deze steen wordt ook wel arduin of blauwsteen genoemd. Steenhouwerij Breti uit Bladel maakt voor woningen in regio Eindhoven tegels, tafelbladen, vijverranden en nog veel meer bouwelementen onder andere van arduin. Belgisch hardsteen, dat deze steenhouwerij onder meer bewerkt tot een vloer voor u in huis, komt uit groeves in de Ardennen. Het is een populaire steensoort, vanwege de relatieve slijtvastigheid en de ongekende veelzijdigheid.

Til de uitstraling van uw woning naar een hoger niveau

Als u de keuze maakt voor een vloer van Belgisch hardsteen, zorg dan dat u voldoende speling neemt wanneer u de desbetreffende ruimte opmeet. Dit doet u goed middels de uitleg van Steenhouwerij Breti uit Bladel. Met deze unieke tegels creëert u een luxueuzere uitstraling binnenshuis. Uiteraard komen de tegels van natuursteen ook zeer goed tot hun recht in uw tuin. De vloer van natuursteen kan prima tegen alle weersomstandigheden en is daarom uitermate geschikt buiten uw huis. Ook voorziet u uw vijver met de mooiste arduinen randen. Vanwege de natuurlijke én blauwgrijze kleur van de tegels, combineert u deze vloer gemakkelijk met een andere vloer. Zo kiest u voor iedere ruimte in uw huis voor de vloer die daar het best bij past én is de Belgisch hardsteen vloer een echte blikvanger.

Ga voor een prachtige steensoort binnens- en buitenshuis

Neem contact op met Steenhouwerij Breti als u gaat voor een unieke vloer voor in uw huis regio Eindhoven. Iedere tegel is heel bijzonder, door de aanwezigheid van kleine fossielen en aders aan het oppervlak. De steenhouwerij past diverse technieken toe, zodat de tegels nog meer spreken. De steenhouwers maken alleen gebruik van de beste kwaliteit hardsteen, zodat u jarenlang geniet van een exclusieve, prachtige vloer. U zult zien dat uw huis een luxueuzere uitstraling krijgt, zodra de vloer een plek heeft in uw interieur.