Outdoor vakantie boeken
Image default
Woning en Tuin

Ontdek wat vision frames voor jou kunnen betekenen

Tijd voor soul practice? Voel je je in onbalans en heb je behoefte aan innerlijke rust, vrede? Kom dan langs bij Merengue de Beet in Amsterdam. Hier krijg je les over vision frames. Deze zogenaamde frames stellen je in staat rust aan te brengen in je omgeving. Je wordt onder meer ‘onderwezen’ aan de hand van een theeceremonie. Deze ceremonie heeft tot doel je tot rust te laten te komen en open te stellen voor je onderbewustzijn. Je dient te vertrouwen op je intuïtie. Aan de hand van verschillende magazines ga je op zoek naar beelden. Je vormt hiermee een compositie, resulterend in een mindmap. In de mindmap kun je je innerlijk keer op keer bekijken. In feite breng je het binnenste naar buiten en weer terug naar binnen: dat is het doel van vision frames. Vision frames hebben tot doel je in contact te brengen met je diepste zelf.

Wat zijn vision frames precies?

Het atelier van Merengue de Beet bevindt zich in Amsterdam. Aan de hand van persoonlijke wensen worden unieke vision frames gecreëerd, met als doel het vervullen van individuele doelstellingen. Ieder persoon is uniek en dat betekent dat ieder persoon een uniek verhaal heeft. Vision frames brengen dat unieke verhaal naar boven. Aan de hand van het verhaal wordt een manier gevonden voor het vinden van innerlijke rust. De producten zijn van hoge kwaliteit en zijn duurzaam: je kunt er jarenlang van genieten – precies datgeen wat je ervan verwacht.

Ervaar deze toegepaste kunst zelf

Vision frames zijn beelden die onderling met elkaar verbonden zijn. Deze frames maken op hun beurt onderdeel uit van een ‘inspiring space’. Het is ook mogelijk ze los te bestellen. Het frame beeldt de energie van mensen uit, de plek waar ze wonen, hun ambities en dromen. Ze hebben tot doel inspiratie te bieden. Vision frames zijn een vorm van toegepaste kunst. Op zoek naar tips om van jouw woning een inspiring space te maken? Ook dan zit je goed bij deze specialist.

https://merenguedebeet.nl/