Outdoor vakantie boeken
Image default
Woningen

Alles over de voordelen van parket voor uw huis in Oosterhout

Rasenberg Parket uit Terheijden, vlak bij Breda, heeft ervaring met de meest uiteenlopende parketvloeren. Deze vloeren bestaan uit zichzelf herhalende stukken die in een patroon op de ondervloer bevestigd worden. Deze stukken kunnen gemaakt worden uit verschillende materialen die allemaal verschillende eigenschappen hebben. Parket dat gemaakt is uit pvc, is door de waterbestendigheid van het materiaal zeer geschikt voor ruimtes waar vaker vocht op de vloer komt, zoals de badkamer of de keuken. Hout voelt warm aan en dempt de val waardoor het uitermate geschikt is voor spelende kinderen en mensen die graag op de grond zitten of yoga beoefenen. Ook als u naast parket geluidsdemping of vloerverwarming in uw huis in Oosterhout wilt verwerken is dit mogelijk.

Verschillende sferen en stijlen geven een uniek karakter aan de ruimte

Als u houdt van de sfeer die een verouderde houten vloer uitstraalt, kunnen de specialisten van Rasenberg Parket uit Terheijden, vlak bij Oosterhout en Breda, uw nieuwe vloer laten roken en trommelen. Daardoor veranderen de plankjes van kleur en sluiten ze niet perfect aan waardoor de indruk gewekt wordt dat uw vloer honderden jaren oud is. Grappig genoeg is deze stijl uitstekend te combineren met vloerverwarming. Er zijn nog veel andere stijlen mogelijk. Vooral laminaat en pvc bestaan in veel verschillende kleuren en maten, maar ook vloeren die een toplaag van hout hebben kunnen door de juiste lak veel verschillende tinten krijgen. Ook het patroon waarin het parket gelegd wordt beïnvloedt het gevoel dat het uiteindelijk geeft. Gaat u liever voor speels, recht, ingewikkeld of simpel? De stijl van het parket geeft een heel eigen gevoel aan de ruimte.

Een betrouwbaar familiebedrijf met jarenlange ervaring

Rasenberg Parket werd decennia geleden opgericht en levert uitstekende service in de omgeving van Oosterhout, Breda, Roosendaal en Etten-Leur. Dominique Rasenberg leerde het parket leggen al op jonge leeftijd van zijn vader en is nooit gestopt met leren. Zijn vrouw Bianca geeft geweldig advies over stijl en weet precies wat alle mogelijkheden zijn. Voor parket in Oosterhout of omgeving bent u bij hen dus aan het juiste adres.

https://rasenbergparket.nl/