Outdoor vakantie boeken
Image default
Woningen

Het huren en verhuren aan expats in Amsterdam

Wilt u uw woning of appartement in Amsterdam verhuren aan expats? Of heeft u een internationaal bedrijf en zoekt u naar huisvesting voor uw buitenlandse medewerkers in de buurt van Amsterdam. Het zoeken naar een woning of passende huurder brengt vaak veel geregel en onrust met zich mee. Gelukkig zijn er diverse tussenpersonen te vinden die u helpen met de verhuur van uw woning of het vinden van woonruimten voor expats, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Een uitgebreid netwerk

Haagen & Partners is een bedrijf dat u ondersteunt in het zoeken naar geschikte woonruimtes voor expats. U vindt een uitgebreid aanbod bij deze makelaars, zodat uw werknemer snel een woonruimte tot zijn beschikking heeft. Voor het verhuren van uw woning of appartement aan expats staan ze u ook bij om een geschikte huurder te vinden. Deze makelaars werken als tussenpersonen die u helpen een plan voor vastgoedbeheer op te stellen, wat bij u past. Zij bieden hiervoor diverse mogelijkheden. Daarnaast staan zij in direct contact met de huurder en regelen ze zaken omtrent onderhoud, zodat u hier niet naar hoeft om te kijken. Zo garanderen ze u van een gemakkelijke huurperiode voor zowel de korte als lange termijn. Gedurende dit hele proces staat u in contact met één makelaar aan wie u al uw vragen kunt stellen en met wie u uw wensen en verwachten bespreekt. De makelaars hebben jarenlange ervaring en daardoor een uitgebreid netwerk door de stad. Hierdoor kunnen ze u snel en succesvol helpen met uw aanvraag. Daarnaast werken ze op een no-cure no-pay basis, zo bent u gegarandeerd van een succesvolle samenwerking.

Schakel deze experts in

Profiteer van hoge kwaliteitsdiensten bij deze VVA-aangesloten organisatie en laat u verrassen door wat er allemaal mogelijk is in het huren en verhuren aan expats in Amsterdam. U bekijkt het aanbod van Haagen & Partners eenvoudig online of neemt telefonisch contact op om te kijken wat ze voor u kunnen betekenen.

https://haagen-partners.nl/