Yodeyma geuren voor hem en haar

NIEUW: Yodeyma geuren

Yodeyma geuren zijn er pour Femme & pour Homme

Ontdek de wereld van Yodeyma geuren. Deze parfums bevatten heerlijke geurnoten die tot een geur komen die bij past.

Adriana staat voor geraffineerd en elegant. Deze parfum brengt de hommage aan de onafhankelijke en moderne vrouw. Met als topnoot: Zwarte bes hartnoot: Perzik en Basisnoot: Vanille.

De parfum van Celebrity woman heeft een Oriental Floral en staat voor vrolijk en lieflijk. Dit is de geur van een stralende vrouw die van het leven geniet. De geurnoten zijn Topnoot :zwarte bes, Hartnoot Iris, Basisnoot

For You is de Floral Fruity geur en staat voor optimistisch en lieflijk. Deze geur is zacht en verfijnd en is voor de opgewekte vrouw. De geurnoten van deze parfum zijn Topnoot: bergamot, Hartnoot: Jasmijn en Basisnoot: Witte Ceder.

Iris staat voor Sterk en uitgesproken en is een energiek en fascineren parfum voor de vrouw met een voortreffelijke smaak. De geurnoten van deze parfum zijn de Topnoot: Jasmijn, de Hartnoot: Oranjebloesem en de Basisnoot: is witte Amber.

Kara van Yodeyma parfums staat voor vrolijk en fris het is een stimulerende parfum voor de vrolijke en levenslustige vrouw. De parfum bestaat uit de geurnoten van Topnoot Appel, Hartnoot Bamboe en de Basisnoot is Witte Ceder.

Yodeyma parfums óók voor mannen

Yodeyma parfums heeft ook een hele herenlijn zoals de Caribbean dit is een geur die staat voor gedurfd en sensueel echt een frisse parfum voor de authentiek en baanbrekende man de geurnoten zijn Topnoot Bergamot en Hartnoot Roze Peper de Basis noot van deze geur is Hout.

Moment is ook een geur die bij heel veel mannen niet ontbreekt. Moment staat voor Elegant en Fris en is een parfum voor de zelfverzekerde man. De geurnoten van deze parfum zijn Topnoot Appel, Hartnoot Kruidnagel en Basisnoot Amber. Zoek in de shop de geur die bij je past.

Mia is een parfum voor een vrouwelijke en sensuele vrouw. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan het parfum.

Black Elixer Een betoverend parfum voor de vrouw met aantrekkingskracht. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan het parfum. Wow Scent! is een mannelijk parfum voor een gemoedelijke en vrolijke persoon. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan het parfum.

Adriana rose een elegant parfum voor de onweerstaanbaar feminiene vrouw. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond.Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan het parfum.

Celebrity Woman is de perfecte, levendige en opgewekte geur voor een vrouw die van het leven geniet. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond.Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan aan het parfum.

Cheante is een zuiver en feminien parfum voor de fijnzinnige en chique vrouw. Topnoten, treden in het begin op de voorgrond. Hartnoten, zijn de ziel van de geur. Basisnoten, leveren diepte aan aan het parfum.

Bestel de nieuwe collectie geuren bij Byourselfshop met keuze uit 15ml en 100ml flacon. Vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland.

https://byourselfshop.nl/

Haarfijne uitleg over de voordelen van een abonnement bij de kapper in Breda

Om te beginnen gaat u met een abonnement onbeperkt naar de kapper! Dat alleen kan al doorslaggevend zijn, maar profiteer van extra kappersvoordeel bij Hair & Looks. Een andere kapper trekt u minder vanwege de uitstraling. Dan biedt de kapsalon Hair & Looks in Breda wellicht een unieke uitkomst. Hier kunt u namelijk verschillende abonnementen afsluiten. Zo kunt u onbeperkt naar de kapper en brengt bovendien geniet u als vaste klant van nog meer voordelen. Met een kappersabonnement van deze kapsalon in Breda betaalt u nooit te veel. Daarnaast werken hier enkel professionele kappers die te allen tijde op de hoogte zijn van de nieuwste trends op het gebied van knip- en kleurtechnieken.

Haarproducten online verkrijgbaar in webshop van kapsalon in Breda

Wat verwacht u van een kapper in Breda? Naast een zeer goede service bij een kapsalon in Breda, wilt u ook producten voor thuis natuurlijk! Het is begrijpelijk dat u thuis net zo’n mooi kapsel wilt realiseren als een ervaren kapper doet. Bij de kapsalon Hair & Looks in Breda is dit mogelijk. Hier kunt u namelijk kwaliteitsproducten, die gebruikt worden in deze kapsalon, eenvoudig in de webshop bestellen. Zo zorgt u ervoor dat u thuis uw haar perfect kunt stylen en verzorgen. Zo lijkt het alsof u iedere dag een bezoek heeft gebracht aan de kapsalon in Breda. In de online winkel vindt u haarproducten van topmerken als Biacre en Attitude.

Service en kwaliteit bij professionele kapper in Breda

Op zoek naar een nieuwe kapper in Breda? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken. Kies voor kwaliteit en een aantrekkelijke prijs, kom naar Hair & Looks! Het is lastig om een kapper te vinden die volledig voldoet aan uw wensen. Breng dan eens een bezoek aan de kapsalon Hair & Looks in Breda. Met hart voor de zaak en hart voor de klant wordt er bij iedere behandeling gekeken naar de nieuwste trends en welk kapsel past bij u. Door de persoonlijke service en het juiste advies, weten de professionele kappers keer op keer een prachtig kapsel te knippen. Tevens werkt de kapper in Breda enkel met kwaliteitsproducten, zodat uw haar optimaal verzorgd wordt.