Outdoor vakantie boeken
Verbouwen

Kies voor tevreden klanten door dakleien te leggen van deze aanbieder

Als dakdekker wilt u er natuurlijk voor zorgen dat uw klanten tevreden zijn met het eindresultaat. De kwaliteit van de dakleien kan hier een grote bijdrage aan leveren. Kies er daarom voor om duurzame dakleien te leggen die jarenlang meegaan. Zoekt u naar een aanbieder die deze leien kan leveren? Dan kunt u bij de ervaren specialisten van Ikking Group terecht. Deze professional heeft een ruim aanbod aan dakleien beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Bent u benieuwd naar de voordelen van deze leien? Lees dan verder!

Deze dakleien zorgen voor minder belasting tijdens de werkzaamheden

Ikking Group heeft onder andere Tapco Classic-, BTL-kunstleien en BRAVA HD-leien beschikbaar. Neem bijvoorbeeld de Tapco Classic-kunstlei. Deze lei is gemaakt van recyclebaar kalksteen en polypropyleen. Met zijn aantrekkelijke uiterlijk doet deze lei niet onder voor de authentieke leisteen. Doordat de dakleien maar 0.65 kilogram per stuk wegen, zijn deze ontzettend eenvoudig te leggen door u of uw medewerkers. Bovendien veroorzaakt het door zijn lage gewicht minder belasting tijdens de werkzaamheden dan een authentieke leisteen. De montage voert u uit met een hamer of spijkerpistool. Kortom, met een Tapco Classic-kunstlei kiest u voor een ontzettend duurzaam product dat de dagelijkse werkzaamheden voor u of uw medewerkers een stuk gemakkelijker maakt.

Neem contact met het bedrijf op

Bent u benieuwd naar de overige kunstleien van dit bedrijf, zoals de producten van BTL en BRAVA? Bezoek dan de website van deze aanbieder. Hier vindt u een impressie van het aanbod aan merken, kleursamenstellingen en stijlen. Ook leest u hier meer over de productspecificaties. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het bedrijf via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. De medewerkers helpen u dan graag verder. Ook als u als particulier dakleien wilt laten leggen assisteren zij u graag met een passende oplossing.

https://ikking.com/