Outdoor vakantie boeken
Image default
Woning en Tuin

Jouw eigen plant ecosysteem

Wil jij bijdragen aan de duurzaamheid van het milieu? Koop dan een mini-ecosysteem dat in een plastic fles zit. Hiermee recycle je plastic en haal je een stukje zelfvoorzienende natuur in huis. Doordat er op het moment een enorme plasticsoep in de oceaan drijft en hierdoor veel dieren overlijden, is het belangrijk dat het aantal plasticafval naar beneden gaat. Hier kun jij aan helpen door plastic een tweede leven te geven en niet in de natuur terecht laten te komen. Je koopt bij Ecolifetube in Utrecht een plant ecosysteem in een fles. Dit is een petfles en deze dient als basis voor je ecosysteem. Je koopt hem kant-en-klaar of je zet hem helemaal zelf in elkaar!

Zelfvoorzienend en leuke decoratie

Bij Ecolifetube in Utrecht koop je een leuk plant ecosysteem. De groottes verschillen en de plantjes ook. Ben je geen plantenliefhebber en vergeet je deze vaak te verzorgen? Dan hoef je je daar nu geen zorgen meer over te maken! Deze plant in het ecosysteem is namelijk zelfvoorzienend. Je zet hem dus neer op een leuk plekje en je hoeft er verder niet meer naar om te kijken. Je kiest uit een viertal DIY-pakketten. Zo kies je de grootte van de fles, de kleur van de plantjes en leuke ledlampjes. Ook verkoopt deze specialist accessoires om jouw ecosysteem nog wat extra te verfraaien. Als je geen ervaring hebt met het in elkaar zetten van zo’n plant ecosysteem, biedt Ecolifetube in Utrecht ook workshops aan. Dit is ook nog eens erg leuk om te volgen met collega’s of met familie of vrienden. Je hebt een leuke tijd samen terwijl je naar huis gaat met het mooiste ecosysteem in een fles!

Neem contact op met de specialist

Als jij wilt bijdragen aan minder plastic in het milieu en niet teveel moeite wilt doen om je planten te onderhouden, dan is het plant ecosysteem van deze specialist een echte aanrader. Koop hem kant-en-klaar of stel hem helemaal zelf samen. Ze zijn ook ontzettend leuk om cadeau te doen aan jouw creatieve vriend of vriendin. Ook in de klas of met jouw eigen kinderen is het fantastisch om te doen. Bestel jouw producten direct in de webshop van Ecolifetube in Utrecht en neem bij vragen contact op met de specialist. De contactgegevens vind je direct op de website.