Outdoor vakantie boeken
Image default
Woning en Tuin

Uw specialist voor tuinonderhoud in Noord-Brabant

De Groot Hoveniers is een gerespecteerd familiebedrijf dat zich specialiseert in tuinonderhoud in Noord-Brabant. Ze kunnen steunen op een jarenlange ervaring in het vak en verdienden al ruimschoots hun strepen. Aan het hoofd staan broers Edwin en Martijn. Zij transformeerden het voormalig landbouwbedrijf van hun ouders tot een succesvol hoveniersbedrijf. Vader en moeder De Groot draaien trouwens nog steeds mee, zij zijn voornamelijk achter de schermen aan het werk.

De voordelen van een beregeningsplan

In eerste instantie nam de firma vooral het tuinonderhoud van inwoners uit Noord-Brabant uit handen. In de loop der jaren breidden hun werkzaamheden zich uit. Zo kan je ze inschakelen om een beregeningsplan voor je tuin op te stellen. Zo’n beregeningsplan heeft enorm veel nut. Het zorgt ervoor dat de bewatering van planten en bomen automatisch gebeurd, waardoor je niet meer zelf met gieters of tuinslangen moet sleuren. Er wordt op ieder moment de gewenste hoeveelheid water aan de begroeiing gegeven. Zo hoef je je ook op reis geen zorgen te maken! De experts van De Groot Hoveniers maken een grondplan van je tuin en berekenen op welk plaats sproeiers moeten komen en hoe frequent deze moeten werken. Je tuin onderhouden was nog nooit zo makkelijk.

Blaas nieuw leven in je tuin

Maar er is nog meer. Naast tuinonderhoud en een beregeningplan voor je tuin in Noord-Brabant, kan je dit hoveniersbedrijf ook inschakelen voor de volledige (her)aanleg van je tuin. Ze bezitten over de nodige expertise om je tuin om te toveren tot een oase van rust of een plek om je hobby uit te oefenen. Ze verzorgen het ontwerp, zowel op papier als in 3D, en bezorgen je een offerte op maat. Er is ook de mogelijkheid om een heuse beplantingsgids in de offerte te laten opnemen. Dit is als het ware een persoonlijke tuinbijbel die weergeeft welke planten er nu precies in uw tuin staan en hoe je deze het beste kunt verzorgen.

https://www.degroothoveniers.nl/