Outdoor vakantie boeken
Image default
Woningen

De diversiteit van een linnen shabby doek voor in jouw woning

Een linnen shabby doek is een item dat niet meer mag ontbreken in jouw woning. Of het nu gaat om kleding, dekbedovertrekken, plaids of kussens; linnen heeft altijd in de schijnwerpers gestaan, en dit zal in de aankomende jaren ook zeker niet zomaar veranderen. Zowel in de mode als in het interieur is linnen een geliefd materiaal. Bij Shabbys kun je daarom terecht voor een ruime selectie aan kwalitatieve linnen shabby doeken. Het maakt niet uit of het koude winterweer eraan komt of dat je midden in de warme zomer zit; linnen is altijd een goede optie. Als je nog niet helemaal overtuigd bent, zijn hier een paar goede redenen om linnen in je winterdecor op te nemen.

Linnen is niet meer weg te denken uit het interieur

Werken met de schoonheid en textuur van natuurlijke stoffen zoals linnen is een effectieve manier om karakter en stijl toe te voegen aan een lusteloos of eentonig interieur. Desondanks zijn sommige mensen nog steeds niet volledig overtuigd dat linnen overal en altijd te gebruiken is. Dit komt omdat linnen oorspronkelijk werd toegepast voor handdoeken, tafelkleden en lakens. Gelukkig zijn we die tijd tegenwoordig voorbij, want een linnen shabby doek past bij alles. Denk bijvoorbeeld aan kussenslopen, gordijnen, tapijten of zelfs bankbekleding.

Hoe voeg je linnen toe aan jouw interieur?

Hoewel de linnen shabby doek het beste resultaat oplevert wanneer deze heel organisch wordt geaccentueerd in het interieur, hoef je niet bang te zijn om linnen in huis te halen. Het maakt niet uit of je linnen wilt verwerken in de gordijnen, op de bank of op de grond; linnen is beschikbaar in alle kleuren. Ook is er keuze tussen een grof textuur en een subtiel textuur, zodat je zelf in handen hebt hoeveel aandacht je er aan wilt geven. Bij Shabbys vind je dit ook terug in het assortiment. Een linnen shabby doek is beschikbaar in zowel een natuurlijke kleur als in een uitgesproken stijl.

https://shabbys.nl/