Outdoor vakantie boeken
Image default
Woningen

Deze zorginstellingen in Groningen hebben meer te bieden

Leyhoeve is één van de betere zorginstellingen in Groningen. Wellicht komt het niet direct op in uw hoofd op het moment dat u naar zorginstellingen in Groningen zoekt, maar bij beide locaties van de Leyhoeve in Groningen en Tilburg is het ook mogelijk om vergaderruimten te huren. U kunt hier van alles organiseren. Er zijn diverse ruimten beschikbaar, elk stijlvol ingericht. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse arrangementen. Op die manier kunt u uw evenement, congres of vergadering compleet naar uw zin inrichten. De arrangementen kunnen compleet uitgevoerd worden, tot aan de techniek en catering aan toe.

Heerlijk eten en drinken

Genieten staat hoog in het vaandel bij de locaties van de Leyhoeve. Dit geldt niet alleen specifiek voor de zorginstellingen in Groningen en Tilburg. De innerlijke mens dient dan ook goed verwend te worden. Bij diverse horecagelegenheden binnen de woongemeenschap is het mogelijk om te genieten van heerlijk eten en drinken. Of u nu gezellig met de familie wilt lunchen, of op zoek bent naar een gezellig restaurant om met een groep te dineren, binnen de horeca van de Leyhoeve wordt u zeker verrast.  Op de beide locaties kunt u kiezen uit een brasserie, een pizzeria, een bar & lounge en een Bruin Café. Binnen de horeca bent u ook welkom voor een viering van een verjaardag of een kinderfeestje.

Diverse mogelijkheden

De verschillende ruimtes zijn niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten. U bent ook van harte welkom als u een privéfeest wilt vieren, of die high-tea met vriendinnen die al heel lang op uw lijstje stond. Ook kinderfeestjes en kookworkshops liggen binnen de mogelijkheden. Het vieren van het leven is het motto, en dit kan in alle gewenste vormen plaatsvinden. Ook stilstaan bij een afscheid van een dierbare kan in de prachtige lichte ruimtes van de Leyhoeve sfeervol en naar uw wensen worden georganiseerd.

https://www.leyhoeve.nl/