Outdoor vakantie boeken
Image default
Bedrijven

Past overal bij in huis

Wij bieden de mooiste oud eiken tafels van Nederland aan. Het wordt zeker een in het oog springend object in uw huis of kantoor. Iedereen zal het opmerken en zal u vaak gevraagd worden waar u het vandaan heeft. Hout geeft de kamer een zachte rustieke uitstraling en zorgt voor een fijne sfeer. Het voordeel van hout is dat het perfect bij alle tinten past. Wanneer je zwart en wit bij de kleur van hout gebruikt, krijg je een vrij moderne uitstraling. De combinatie van hout en felle kleuren zorgt al snel voor een frisse uitstraling. Zo past hout altijd in uw binnenruimte!

Stoer item dat oog trekt

Eik staat bekend om zijn robuustheid. Onze tafels zijn volledig met de hand gemaakt en kunnen geheel naar uw wensen worden samengesteld. Ze hebben een goede verflaag, dus als er eten of drinken op tafel wordt gemorst, zal het je tafel niet beschadigen. Dus wanneer u kinderen heeft die niet schoon en voorzichtig eten, kan de tafel ook als eettafel worden gebruikt. Er kunnen ongelukken gebeuren, dus u kunt uw tafel meteen schoonmaken met een doek, wat geweldig is. De verf kan ook krassen voorkomen. Kortom, u hoeft niet bang te zijn dat er iets met uw oud eiken tafel gebeurd.

Precies naar wens

Uiteraard kunnen de oud eiken tafels ook gebruikt worden als bureau in een kantoor of praktische ruimte. Deze tafels bieden een prettige werkplek en de ruimte ziet er voor de opdrachtgever erg kalm uit. U kunt de gewenste bladbreedte specificeren. Zo heeft iedereen genoeg ruimte om te eten zonder te dicht bij elkaar te komen. Het dunnere blad is ideaal voor een bureau, waardoor het bureau toch subtiel is en niet alle ruimte inneemt. U kunt onvoorwaardelijk bij ons langskomen om te kijken of oude eikenhouten tafels u aantrekken. Maak snel een afspraak voor gratis advies en de mogelijke opties.


Gerelateerde artikelen

Pluim & Sports

Harsen in nijmegen voor mannen en vrouwen

VW busje huren?