Oranje rood hockeyt op top niveau in de Hoofdklasse

Oranje Rood is de hockeyclub uit Eindhoven. In het huidige hockeyseizoen dat net ten einde is, hebben de hockey dames van Oranje Rood (de D1) zich ook nog eens geplaats voor de Play-offs. Het kenmerkende van de wedstrijd was dat er in de rust afscheid is genomen van Heren 1 spelers Robert van der Horst, Bob de Voogd, Rashid Mehmood en Rizwan Muhammad. Ze gaan de club verlaten. De play-off wedstrijd van de D1 was tegen AHBC uit Amsterdam. De dames uit Eindhoven hadden de wedstrijd verloren. Dat maakt de dames van AHBC de kampioen van Nederland voor het seizoen 2018-2019 en Oranje Rood heeft als het ware zilver gekregen, een 2e plek. Wat uiteraard een gemiste kans is voor de Eindhovense hockey dames.

 

De Heren 1 van Oranje rood hebben het minder gedaan. Desalniettemin dat ze niet in de top 3 zijn geëindigd is het wel een stabiele middenmotor geweest in het afgeopen seizoen. Ze eindigden op de 5e plek, van de hoofdklasse hockey heren. De hoofdklasse van de mannen was ook flink gedomineerd door Bloemendaal H1 en Kampong H1 die beide 51 punten hadden aan het eind van het seizoen. Ze waren vrij ‘alleen’ aan de top want de eerstvolgende clubs, HGC en Amsterdam, hadden 40 punten. De club SCHC degradeert naar de promotieklasse van de heren.

 

De club Oranje rood is al bijna 100 jaar oud. De geboortenis van Oranje Rood was op 14 oktober 1921. Dus over twee jaar hebben ze een bijzonder jubileum te pakken! De club heeft zo’n 2500 leden, wat genoeg mensen betreft.

 

Alle video’s van Oranje Rood, zowel voor de Heren 1 als de Dames 1 zijn te vinden op Eyecons. Eyecons is de volgende Netflix voor de sport en heeft alle samenvattingen, interviews en livewedstrijden van de Hoofdklasse Hockey.

https://eyecons.com/kanalen/hc-oranje-rood

Intervaltraining voor hardlopers

Intervaltraining is voor een hardloper een goede manier om vooruit te gaan. Of je nu voor een 5km, 10km, halve marathon of marathon traint intervaltraining is een zeer effectieve trainingsvorm. Of je nu op de weg, bos of loopband traint een intervaltraining wordt gekenmerkt door duur en snelheid. Door bewust een bepaalde tijd met een hogere snelheid te lopen zal het lichaam zich hierop gaan instellen. Je hart als ook spieren zullen door deze tijdelijke zwaardere belasting beter getraind worden. Intervaltraining wordt altijd gecombineerd door rust in de training. Het lichaam kan dus altijd goed herstellen.

Verschillende soorten van intervaltraining

Natuurlijk is de vorm van de intervaltraining afhankelijk van de conditie van de loper als ook het doel van de training. Wanneer iemand bijvoorbeeld een 5km sneller wil gaan lopen dan zal er een goed trainingsschema moeten worden gemaakt. Belangrijk hierbij is dat deze afstand al eens maximaal is gelopen en de huidige tijd als basis kan gaan gelden voor de intervaltraining. Je traint met de intervaltraining namelijk het omslagpunt van verzuring van je lichaam te verschuiven. Minder melkzuur zorgt ervoor dat je langer op een hogere snelheid kunt lopen. Voor een 5 km zijn intervallen van 4 – 6 400 meter en 2 – 4 x 100 meter heel gebruikelijk. Vooral in het begin zul je deze afstanden op 70%-80% van je wedstrijd snelheid lopen (snelle duurloop). Wanneer dit goed gaat mag het tempo naar de 90% van je wedstrijdtempo (tempo duurloop). Een marathonloper zal qua herhalingen al snel 15x 400 meter en 10-15x 1000 meter trainen.

Let op voor blessures

Intervaltraining is zeker blessuregevoelig en dus zul je altijd een goede warming-up en rekoefeningen moeten doen voordat je aan de intervaltraining begint. Ook is het belangrijk om na de intervaltraining goed uit te lopen op een rustig tempo en ook hier een cooling down met rekoefeningen uit te voeren. Zorg ook altijd dat je na een intervaltraining de volgende dag rust neemt of een rustige duurloop. Het lichaam zal echt goed moeten herstellen. Wanneer je op een hardloopband intervaltraining uitvoert zorg dan altijd dat de loopband volledig horizontaal staat en nooit onder een hoek. Blessures als shin splints zijn hierdoor te voorkomen. Natuurlijk is goed schoeisel ook zeer belangrijk.

https://www.flowfitness.com/nl/

Triathlon vakanties en sport

Vakantie en sport gaat voor veel mensen niet samen. Toch is het voor een selecte groep van mensen dé manier van reizen. Triathleten en sporters willen op vakantie graag door kunnen sporten. Sommige mensen gaan zelfs speciaal naar een warmer land om te trainen voor een triathlon. Dit is voor de triathlon beginner wellicht nog niet weggelegd, maar toch kun je ook – of je nu beginner of prof bent – genieten van een vakantie dichtbij met warm weer en sport. Triathlon365, een online triathlon magazine van Nederland, heeft een goede tip; Benicassim Spanje.

Niet Mallorca or Ibiza, maar dichtbij Valencia

Benicassim is een kleine kustplaats in de buurt van Valencia. Meerdere profs kiezen deze bestemming in de winter als trainingsbestemming. Je komt hier professionele wielrenners, cyclocrossers en triathleten tegen. Je kan in deze omgeving goed zwemtraining, fietstraining en hardlooptraining doen. Het klimaat is in de winter ook nog eens erg prettig, met veel zonuren op een dag. In de omgeving vind je de prachtige plaatsen Castellón en Oropesa. Daarnaast kun je ook fietsen in het natuurpark Desierto de las Palmas. Het prachtige gemeentelijke zwembad is goed voor de zwemtraining. Aanvliegen doe je goedkoop via Valencia. Becassim is een ideale plek voor een triathlontraining!

Triathlonsport en magazine

Goede Nederlandse informatie over een triahtlon kun je niet overal vinden. Het vernieuwde Triathlon365-platform biedt je alles wat je nodig hebt. Van de meest prachtige achtergrondverhalen en interviews, tot de beste triathlonreizen en informatie en reviews over de laatste tri-gear. Ook kun je lezen over bekende personen in de sport en lees je verhalen over bedrijven die actief zijn met het promoten van deze bijzondere en mooie sport.

Vakantie en sport

Voor de mensen die graag een actieve vakantie zoeken en willen trainen voor een triathlon, kunnen Benicassim kiezen als bestemming. Ook de omliggende plaatsen zijn geschikt. Je kan hier de meest prachtige rondjes fietsen, hardlopen en zwemmen. De watertemperatuur is vaak ook nog goed in orde!

https://www.triathlon365.nl

Gecontroleerde springbalken die veiligheid waarborgen

Spring- en dressuurwedstrijden hoeven helemaal niet gevaarlijk te zijn, zo lang u maar rekening houdt met de veiligheid. Een manier om de veiligheid te waarborgen is door gebruik te maken van officiële en goed gecontroleerde springbalken. Heritage Products levert u alles dat u nodig heeft. Of het nu om dressuurletters gaat voor het aanleggen van een nieuwe dressuurpiste, of het bouwen van nieuwe hindernissen voor het springparcours. Daarnaast is het ook fijn als u niet na een wedstrijd weer nieuwe balken moet bestellen. De producten van Heritage Products zijn erg duurzaam, ze kunnen tegen een stootje en gaan jaren mee.

Voor een mooi parcours gebruikt u goede springbalken

Met een divers aanbod aan dressuurletters kunt u even vooruit. Want de organisatie van een springparcours vraagt om een hoop werk en materialen! Niet alleen voor de veiligheid, maar ook omdat het er gewoon een stuk netter uitziet. Springen blijft natuurlijk een toeschouwerssport, nietwaar? Bestel uw springbalken bij Heritage Products, u zult er geen spijt van krijgen! Naast de balken zelf krijgt u ook al het andere dat u nodig heeft, zoals kunststof hanghekken, onderhekken en planken meegeleverd. Deze heeft u nodig om een hindernis compleet te maken. De springbalken zijn zo vervaardigd dat u ze ook in kunt zetten tijdens officiële wedstrijden. Bij Heritage Products vindt u ook alles wat u nodig heeft voor het aanleggen van een dressuurpiste, inclusief de benodigde dressuurletters.

Verschillende sets met dressuurletters verkrijgbaar bij de expert

Weet u al welke dressuurletters u het beste kan gebruiken? Dan kunt u die direct aanschaffen bij de specialist. Dit kan in de loop der tijd natuurlijk ook veranderen en dan is het fijn als u bij hetzelfde bedrijf terecht kunt voor meerdere soorten dressuurletters. Bij Heritage Products vindt u alles voor de paardensport. Van dressuurletters voor verschillende pistes, tot officiële springbalken voor een springparcours. U bestelt de producten van Heritage Products via een officiële dealer bij u in de buurt. Dat is lekker makkelijk omdat u voor nieuwe producten nooit lang hoeft te wachten op een levering. Alle producten voldoen overigens aan de strengste normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Aanleggen van een tennisbaan kan buiten maar ook binnen

Het aanleggen van een tennisbaan kunt u zowel buiten als binnen laten doen. Heeft u een grote loods ter beschikking? Of bent u voorzitter van de lokale tennisvereniging en bent u van plan om te gaan uitbreiden? Een ding kunt u gemeen hebben, u wilt een tennisbaan aanleggen in een overdekte omgeving. Gelukkig zijn er dan genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes. En dat is niet alles, er zijn ook een tal van accessoires van Ton de Rooij Tennis voor uw tennisbaan.

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Weet u waarom een onderhoudsbeurt zo belangrijk is voor een tennisbaan? We zullen het u verklappen: met regelmatig onderhoud kunt u de levensduur van de tennisbaan enorm verlengen. Dit geldt al helemaal als het gaat om een poreuze hardcourt tennisbaan. Zeg nou zelf, u wilt niet om de 5 jaar een nieuwe tennisbaan aanleggen. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze.

Het aanleggen van uw tennisbaan, ook windoeken bij de specialist

Winddoeken mogen niet ontbreken bij een buitentennisbaan. Zo zorgt u er namelijk voor dat u tijdens een potje tennis zo min mogelijk last heeft van de wind en dat er fijn en eerlijk kan worden gespeeld. Wanneer u op zoek bent naar winddoeken van hoogstaande kwaliteit, moet u eens kijken naar de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf u kan aanbieden. Het bedrijf Ton de Rooij Tennis heeft winddoeken van uitstekende Europese kwaliteit. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u bij dit specifieke bedrijf niet alleen terecht voor het aanleggen van uw tennisbaan, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor het onderhoud van uw tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken.

Gegarandeerd kwalitatieve winddoeken bij productiebedrijf

Gaat u winddoeken, blanco of met opdruk, bestellen bij een productiebedrijf? Dan is het begrijpelijk dat u verzekerd wilt zijn van uitstekende kwaliteit. Bij Matchwinnershop bent u verzekerd van kwaliteitswinddoeken. De specialist beschikt over de grootste productiefaciliteit van Europa als het aankomt op bedrukte windschermdoeken. Hier treft u speciale printers, inkten en kleuren die voldoen aan hoge standaarden. Zo kunt u zeker zijn van een prachtig eindresultaat. En dat tegen scherpe prijzen. De winddoeken komen uit eigen voorraad, waardoor uw bestelling snel geleverd wordt. De gemiddelde levertijd bedraagt 3 weken. Heeft u echter een spoedverzoek? Dan kunt u bij het productiebedrijf informeren naar de mogelijkheden.

Winddoeken bestellen? Profiteer van een snelle levering!

Gaat u bedrukte of blanco winddoeken bestellen? Dan verwacht u kwaliteit én een snelle levering. Bij een gespecialiseerd bedrijf dat zich volledig toelegt op de productie van winddoeken, Matchwinnershop, is dit mogelijk. Dit komt doordat de specialist de grootste productiefaciliteit van Europa heeft en alles uit voorraad wordt geleverd. De gemiddelde levertijd bedraagt doorgaans 3 weken. Wat de reden ook is, het kan voorkomen dat u laat bent met het bestellen van uw windschermdoeken. Indien u dan contact opneemt met het productiebedrijf om te vragen of een spoedbestelling mogelijk is, is de kans aanwezig dat uw bestelling nog ergens tussen kan komen. Uiteraard ligt dit aan de grootte van uw bestelling.

Winddoeken geheel naar wens laten produceren

U wilt winddoeken gaan bestellen bij een gespecialiseerd productiebedrijf. Denk er dan ook eens over na om deze winddoeken te voorzien van uw eigen ontwerp. Bij Matchwinnershop is het mogelijk om een winddoek geheel naar wens te laten produceren. Misschien wilt u het logo van de sportclub laten drukken of wat dacht u van uw bedrijfsnaam? In de webshop kunt u eenvoudig een aanvraag indienen. Een ontwerp kan het beste worden opgemaakt in een vectorbestand. Echter, een .jpeg bestand met hoge resolutie is ook mogelijk. U hoeft niet bang te zijn dat uw ontwerp niet aan de eisen voldoet wanneer u heeft besteld. Indien het niet correct is, krijgt u automatisch een melding.