Ontdek de mooiste plekken op curacao met de auto

De mooiste plekken van Curaçao ontdekken! Een auto huren op Curaçao is geschikt voor iedereen die het eiland wilt ontdekken. Een auto huren is al voordelig mogelijk en hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Dit geeft ongetwijfeld heel erg veel vrijheid. Iedereen die vrijheid heeft kan de mooiste plekken van Curaçao met eigen ogen bezichtigen. Het gemakkelijkste komt men op deze plaatsen dankzij een eigen auto. Dit is bovendien een stuk voordeliger als iedere keer de taxi moeten betalen. Een auto huren op Curaçao is zeker een slimme keuze. Bezoek in Willemstad de oude plantagehuizen of het Kura Hulanda museum. Ontdek ook Rif Fort en de Hato grotten.

Curaçao is één van de mooist prachtige eilanden ter wereld. Dit is zeker geen klein eilandje waar men snel uitgekeken raakt. Op Curaçao valt er altijd wel iets leuks te beleven! De liefhebbers van de natuur en parelblauwe oceanen kunnen hier hun geluk haast niet op. Degene die de gelukkige zijn om dit eiland te mogen bezoeken doen er goed aan om een auto te huren. Wie een auto huurt kan gemakkelijk zelf de mooiste plekken van Curaçao ontdekken. Dit eiland bevat een vrij goede infrastructuur waardoor gemakkelijk het hele eiland kan worden ontdekt. Ontdek de prachtige oostkust of reis af naar een bekende plek zoals Willemstad. 444 Vierkante kilometer wacht er op om ontdekt te worden.

Iedereen kan zich vermaken op Curaçao! Het maakt niet uit of men van hangen aan het strand houdt, duiken, winkelen, uit eten gaan, stappen, het is er allemaal bij op Curaçao. Niemand hoeft zich hier te vervelen. Ontdek de mooiste plekken aan het strand en ontdek ook het onderwaterleven. Bijna nergens anders ter wereld is het water zo helder en zijn de stranden zo mooi. Degene die van duiken houden kunnen onderwater de mooiste koralen zien. Veel bijzondere zeesoorten komen voor in deze tropische oceaan. Een auto huren op Curaçao is een aanrader. Ontdek zowel de mooie stranden als evenwichtige natuur.

https://www.autohurencuracao.nl

Voor een unieke vakantie raadpleeg je All over Tours

De Bora Bora eilanden horen samen met onder meer Moorea en Tahitu tot Frans-Polynesië. Bora Bora is in feite een uitgedoofde vulkaan: Mount Otemanu met een hoogte van 727 meter. Op Bora Bora wonen een kleine 900 mensen. Het eiland is ringvormig en daarom wordt het een atol genoemd. Het was Jacob Roggeveen die Bora Bora ontdekte in 1722. Daarna verstreken 55 jaar voordat James Cook er voet aan al zette als eerste Europeaan ooit. Het eiland is zeer geliefd vanwege de ongekend mooie natuur, het heerlijke klimaat, de luxe hotels en de gastvrije bewoners. All over Tours heeft een aantal voorbeeldreizen online gezet met verschillende thema’s. We zijn benieuwd waar jouw voorkeur naar uitgaat! Voor de duidelijkheid: dit zijn voorbeelden. We kunnen de reis natuurlijk aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

Vakantie vieren op La Réunion

Naast Bora Bora is ook La Réunion een geweldige vakantiebestemming. Het eiland ligt in de Indische Oceaan, in de buurt van Mauritius. Tot 1848 heette La Réunion Île Bourbon. Portugezen reizigers ontdekten La Réunion on 1513. In de loop der jaren zijn mensen van over de hele wereld er naar toe gegaan: Afrikanen, Chinezen, Fransen, Maleisiërs en Indiërs. Anno nu is het eiland modern ingericht en welvarend. Het toerisme viert er hoogtij. Pasgetrouwde stellen, gezinnen, bergbeklimmers, natuurliefhebbers en rustzoekers: ze vinden allemaal hun eigen stek op La Réunion. De vulkaan Piton de la Fournaise is een van de highlights. Net als de parelwitte  palmstranden van Boucan Canot en St. Gilles les Bain. Op La Réunion heb je de keuze uit fantastische restaurants. We geven een paar tips. In Saint-Denis kun je Japans eten bij Osaka. In Le Port zijn de volgende etablissementen gespecialiseerd in cajun en creoolse maaltijden: La Capitainerie, Chez Jacky en Le Boucanier. Wil je nog meer weten over Bora Bora en La Réunion en hoe een vakantie daar eruit kan zien? Neem snel contact op met All over Tours!

https://www.allovertours.nl/

10 tips tegen vakantiestress deel 1

Vakantie is bedoeld om een leuke tijd te hebben. Veel mensen lopen echter tegen allerlei problemen aan, en zeker over de grens doet dat de ontspanning natuurlijk geen goed… Met onderstaande tips tegen vakantieproblemen voorkom je echter dat je de meest gemaakte fouten herhaalt. En dat zal heel wat stressmomenten schelen als je eenmaal onderweg bent naar je glamping aan het Gardameer of je glamping in Frankrijk!

1. Kopieer paspoort en zorgpas
Zeker in sommige gebieden wil het nog wel eens gebeuren dat tassen of portemonnees gestolen worden. Natuurlijk doe je alles om dat te voorkomen, maar je kunt je maar beter op het ergste voorbereiden. Met andere woorden: maak nog voor je weggaat een foto of scan van je paspoort en zorgpas. En mail die ook naar jezelf, zodat je je documenten niet alsnog kwijt bent als ook je telefoon gestolen wordt! Dit maakt het een stuk makkelijker om de administratieve rompslomp na eventuele problemen goed door te komen.

2. Maak je tas waterproof
Een regenseizoen rond de evenaar is echt wel wat erger dan een gemiddeld Hollands buitje. Het is daarom verstandig om je tas zo waterdicht mogelijk te maken. Verzopen kleren of Beeren boxershorts zijn immers geen pretje… Maatregel één is om je tas met bijenwas in te smeren. Simpel trucje, maar het zal het grootste deel van het water al afstoten. Maatregel twee is om eerst een grote vuilniszak in je tas te stoppen, en daar vervolgens je spullen in te doen. Zo komt er echt geen druppel meer bij jouw kleren!

3. Gebruik je USB-oplader
Wereldstekker vergeten en een hotel waar ze geen verlengstukken bij de hand hebben? Geen nood, er is nog steeds een manier om je telefoon op te laden. In elektrische apparaten als tv’s zit namelijk vaak wel ergens een USB-poortje. Als je je USB-oplader daarin inplugt, zul je je telefoon, tablet of e-reader alsnog prima kwijt kunnen.

4. Voorkom ontploffende shampooflessen
De druk in het vliegtuig gaat in het bagageruim enorm omlaag. Dat kan ertoe leiden dat flessen shampoo en soortgelijke producten simpelweg uit elkaar knallen. Niet prettig om je vakantie te beginnen met kleren die onder de zeep zitten… Er zijn twee manieren om lekken te voorkomen. Het makkelijkst is om gewoon boterhamzakjes om de flessen heen te doen. Heb je die even niet bij de hand, dan werkt huishoudfolie ook! Schroef daarvoor de dop los en leg een blaadje huishoudfolie over de opening. Draai de dop er weer op en klaar is kees.

5. Maak je handbagage een overlevingspakket
Het gebeurt maar zelden, maar soms raken koffers nu eenmaal kwijt in het vliegtuig. Dat is altijd al stomvervelend, maar het wordt alleen maar erger als je alle noodzakelijke spullen niet bij je hebt. Zorg daarom altijd dat je in je handbagage de basics bij je hebt. Een warme trui, ondergoed en een tandenborstel, om maar wat te noemen. Zo hoef je niet twee dagen in je vieze kleren rond te lopen tot je koffer weer terug is.

https://glampings.nl/